Vervangen koppelingsplaat

Wilt u vervangen koppelingsplaat?

Heeft u problemen met uw koppeling? Tijd voor het vervangen koppelingsplaat? Merkt u dat er iets niet klopt als u snel optrekt of wanneer uw auto zwaar beladen is? Loopt het motortoerental fors op ten opzichte van de snelheid? Dan is het verstandig om uw auto zo snel mogelijk na te laten kijken door een specialist. Bij Versnellingsbakservice René Walraven uit Werkendam bent u daarvoor aan het juiste adres. Het vervangen koppelingsplaat moet namelijk door echte vakmensen worden uitgevoerd. De koppeling is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Laat deze dus altijd vervangen door een erkende specialist. Bij Versnellingsbakservice René Walraven werken we met passie en vakmanschap. Door de jarenlange kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd zijn we in staat om uw koppelingsplaat deskundig te vervangen. De koppeling bestaat uit een aantal onderdelen: de koppelingsplaat, een drukgroep en een druklager. Omdat deze delen op elkaar insluiten en om een optimale werking van de koppeling te garanderen moet de koppeling altijd in zijn geheel vervangen worden. Hoeveel tijd de totale vervangen koppelingsplaat in beslag neemt hangt af van het merk en het model. Wij zijn een servicebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen.

direct een afspraak maken

Vervangen koppelingsplaat tegen scherpe tarieven

Vervangen koppelingsplaat gebeurt tegen scherpe en eerlijke prijzen. Door onze efficiënte werkwijze zijn de kosten van vervangen koppelingsplaat laag. Als specialist in het repareren en reviseren van handgeschakelde versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen gaan we met elke versnellingsbak en koppeling gepassioneerd aan de slag. U kunt de vervanging van de koppelingsplaat met een gerust hart uit laten voeren door Versnellingsbakservice René Walraven. Door onze vakkundige en efficiënte aanpak kunnen wij voor u de kosten beperkt houden. Na de eerste controle kunnen wij u een betrouwbare prijsindicatie geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op alle geleverde producten en diensten krijgt u altijd 12 maanden garantie.

afspraak versnellingsbak revisie

Bel ons voor informatie over vervangen koppelingsplaat

Versnellingsbakservice René Walraven bestaat al sinds 2005. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de autosport waar alle reparaties zelf moesten worden uitgevoerd. Onze passie gaat ook out naar de autosport. In 2013 vestigde Versnellingsbakservice René Walraven zich in Werkendam waar de activiteiten geheel in het teken staan van het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier of door ons te bellen. Als u ons belt dan kunnen wij u nog sneller van dienst zijn!

undefined

Afspraak maken