Help! Mijn versnellingsbak kraakt!

Help! Mijn versnellingsbak kraakt. Wat nu?

Hoort u een vreemd geluid als u auto rijdt? Denkt u dat de versnellingsbak kraakt en wilt u dat graag laten onderzoeken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Versnellingsbakservice René Walraven. Wij hebben jarenlange ervaring aan met het onderzoeken, reinigen en repareren van de versnellingsbak van diverse auto's. Onze specialismen zijn handgeschakelde versnellingsbakken van personenauto's en lichte bedrijfswagens. Reparatie of revisie van de Opel Vivaro, Renault Trafic, Nissan Primastar, de Volkswagen Caddy en de Transporter behoren tot onze specialisaties. Vandaag de dag weten vele auto eigenaren ons te vinden en wij gaan ook voor uw auto graag aan de slag. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw auto niet meer functioneert zoals het hoort. Een versnellingsbak die kraakt is geen goed teken. Onze specialisten plannen graag een afspraak met u in voor het onderzoeken van de versnellingsbak van uw auto. Als de versnellingsbak kraakt dan laat u dat onderzoeken en repareren door de specialisten van Versnellingsbakservice René Walraven. Wij zien uw aanvraag voor een afspraak graag tegemoet. 

direct een afspraak maken

Reparatie versnellingsbak kraakt tegen scherpe tarieven

Versnellingsbakservice René Walraven biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan met het reviseren van verschillende versnellingsbakken van diverse automerken. Al sinds 2005 slaan wij de handen in elkaar voor onze klanten. De passie voor de autosport is jaren geleden al ontstaan. Wij hebben in die tijd onze versnellingsbakken zelf onderzocht, gereinigd en gerepareerd. Als wij een afspraak met u inplannen wordt in alle gevallen de versnellingsbak gedemonteerd waarna een grondige reiniging volgt. Na de wasbeurt worden alle onderdelen van de versnellingsbak gecontroleerd en opgemeten. Wij voeren 600 revisies per jaar uit voor verschillende klanten. Door de jarenlange kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd zijn wij in staat om voor elk versnellingsbakprobleem een efficiënte aanpak te hanteren. Wij onderzoeken en repareren versnellingsbakken tegen een betaalbare prijs. Aan de hand van onze bevindingen tijdens een onderzoek kunnen wij de kosten berekenen voor onze werkzaamheden. Op deze manier komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. De reparatiekosten kunnen per klant erg uiteen lopen. Wij proberen de kosten van uw versnellingsbak revisie zo laag mogelijk te houden.

afspraak versnellingsbak revisie

Bel ons voor meer informatie

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. Vandaag de dag kunnen ook particuliere en zakelijke klanten bij ons terecht in onze eigen werkplaats in Werkendam zodat wij ook uw versnellingsbak op de juiste wijze kunnen onderzoeken, reinigen en repareren.

undefined

Afspraak maken