Koppeling slipt

Koppeling slipt?

Hoort u een raar geluid tijdens het schakelen of heeft u het idee dat er iets mis is met de koppeling van uw auto? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Werkendam bij Versnellingsbakservice René Walraven. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het onderzoeken, schoonmaken en repareren van versnellingsbakken en koppelingen. Door de jaren heen is onze passie aangewakkerd door de autosport en wij kunnen u tegenwoordig goed van dienst zijn als uw koppeling slipt. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend en gevaarlijk is als de koppeling slipt van uw auto. Zeker als u in een race auto rijdt moet u veilig kunnen koppelen. Vandaag de dag kunnen ook particuliere en zakelijke klanten bij ons terecht voor het laten onderzoeken, reinigen en repareren van privé auto's. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als uw koppeling slipt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en de vele diensten die wij aanbieden. Als u op zoek bent naar een deskundige op het gebied van koppelingen bent u bij Versnellingsbak René Walraven aan het juiste adres.

direct een afspraak maken

Koppeling slipt laten verhelpen door experts

Sinds 2005 zijn wij actief met het onderzoeken, reinigen en repareren van verschillende soorten versnellingsbakken die gebruikt worden voor de autosport. Onze specialismen zijn handgeschakelde versnellingsbakken van personenauto's en lichte bedrijfswagens. Reparatie of revisie van de Opel Vivaro, Renault Trafic, de Nissan Primastar, de Volkwagen Caddy en Transporter behoren tot onze specialisatie. Ook particulieren zijn welkom en u kunt direct een afspraak bij ons inplannen als de koppeling slipt van uw auto. Voordat beginnen met een reparatie zullen wij eerst grondig controleren wat er exact met de koppeling van uw auto aan de hand is. Afhankelijk daarvan voeren wij een reparatie, complete revisie of een deelrevisie uit. Tijdens het onderzoek van de versnellingsbak van uw auto maken wij alle onderdelen schoon en bekijken wij welke reparaties er uitgevoerd moet worden. Wij communiceren de kosten van te voren zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Door deze aanpak kunnen wij voor u de kosten beperkt houden. Op alle geleverde producten en diensten krijgt u altijd 12 maanden garantie.

afspraak versnellingsbak revisie

Afspraak inplannen voor een koppeling die slipt?

Wilt u meer weten over het inplannen van een afspraak voor het onderzoeken van de koppeling van uw auto? U kunt ons te allen tijde telefonisch benaderen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. 

undefined

Afspraak maken