Koppeling vervangen

Koppeling vervangen nodig?

Heeft u de laatste tijd gemerkt dat uw auto niet zo prettig schakelt en dat de koppeling wat begint te slippen? Het koppelingspedaal komt wel op maar uw auto komt maar langzaam in beweging? En bij plotseling gas geven hoort u het toerental wel oplopen maar de auto versnelt eigenlijk niet of zeer langzaam? Er is een grote kans dat uw koppeling versleten is en vervangen moet worden. Natuurlijk gaat u hiervoor naar een vakkundige garage, zoals Versnellingsbakservice René Walraven, gevestigd in Werkendam. Wij zijn al jarenlang ervaren op het gebied van koppeling vervangen en ook op het gebied van versnellingsbakken reviseren en repareren. Wij vervangen koppelingen van particuliere auto's, voor garagebedrijven en vanwege onze grote passie voor de autosport, ook van raceauto's. Wij vervangen de koppelingen en repareren of reviseren auto's van elk automerk. Door onze grote deskundigheid kunnen wij uw koppeling grondig inspecteren en snel constateren wat er aan mankeert aan één of een aantal onderdelen van de koppeling, zoals de koppelingsplaat, de drukgroep en de druklager. Deze  onderdelen sluiten nauw op elkaar en vormen in feite de gehele koppeling. Is een van de onderdelen kapot, dan moet dus de gehele koppeling vervangen worden. Het hangt van het automerk af hoeveel tijd het kost om uw koppeling te vervangen, maar wij garanderen u dat wij altijd met de hoogste efficiëntie te werk gaan. 

direct een afspraak maken

Koppeling vervangen tegen scherpe tarieven

Versnellingsbakservice René Walraven streeft ernaar om scherpe tarieven te kunnen hanteren voor het vervangen van de koppeling. Niet alleen werken wij, zoals gezegd, op een efficiënte manier, maar ook zullen wij nooit meer onderdelen vervangen dan noodzakelijk. Vanzelfsprekend gaat dit niet ten koste van de kwaliteit van het vervangen van de koppeling. Omdat Versnellingsbakservice René Walraven service niet voor niets in de bedrijfsnaam heeft opgenomen, staat service hoog in het vaandel. Dit komt onder meer tot uiting doordat er bij het vervangen van uw koppeling een 12 maanden garantie termijn geldt. Dit geldt overigens ook voor de reparatie en revisie van uw versnellingsbak en voor overige uitgevoerde werkzaamheden. Ook voor auto's bedoeld om mee te racen geldt een 12 maanden garantie periode bij het koppeling vervangen en de andere genoemde werkzaamheden.

afspraak versnellingsbak revisie

Bel ons voor meer informatie over koppeling vervangen

Blijf niet langer rondrijden in een auto die niet voldoet en waar u zichzelf of anderen mogelijk mee in gevaar kunt brengen. Bel ons voor een afspraak om uw koppeling te laten inspecteren en indien nodig te vervangen. 

undefined

Afspraak maken