Vervangen koppeling

Vervangen koppeling nodig?

Op zoek naar vervangen koppeling? Heeft u problemen met uw koppeling? Merkt u dat er iets niet kopt als u snel optrekt of wanneer uw auto zwaar beladen is? Loopt het motortoerental fors op ten opzichte van de snelheid? Dan is het verstandig om uw auto zo snel mogelijk na te laten kijken door een specialist. Bij Versnellingsbakservice René Walraven uit Werkendam bent u daarvoor aan het juiste adres. Misschien moet u vervangen koppeling en dat moet door echte vakmensen worden uitgevoerd. De koppeling is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Laat deze altijd vervangen door een erkend specialist. Bij Versnellingsbakservice René Walraven werken we met passie en vakmanschap. Door de jarenlange kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd zijn we in staat om uw koppelingsplaat keurig te vervangen. De koppeling bestaat uit een aantal onderdelen: de koppelingsplaat, een drukgroep en een druklager. Omdat deze delen op op elkaar insluiten en om een optimale werking van de koppeling te garanderen moet de koppeling altijd in zijn geheel vervangen worden. Hoeveel tijd het vervangen koppeling in beslag neemt hangt af van het merk en het model. Wij zijn een servicebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen.

direct een afspraak maken

Vervangen koppeling tegen scherpe tarieven

Als wij vervangen koppeling dan doen wij dat tegen scherpe en eerlijke prijzen. Door onze efficiënte werkwijze zijn de kosten van het vervangen de koppeling laag. Als specialist in het repareren en reviseren van handgeschakelde versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen gaan we elke versnellingsbak en koppeling gepassioneerd aan de slag. U kunt de vervanging van de koppelingsplaat met een gerust hart uit laten voeren door Versnellingsbakservice René Walraven. Door onze deskundige en efficiënte aanpak kunnen wij voor u de kosten beperkt houden. Na de eerste controle kunnen wij u een betrouwbare prijsindicatie geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op alle geleverde producten en diensten krijgt u altijd 12 maanden garantie.

afspraak versnellingsbak revisie

Bel ons voor meer informatie over vervangen koppeling

Versnellingsbakservice René Walraven bestaat al sinds 2005. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de autosport waar alle reparaties zelf moesten worden uitgevoerd. Onze passie gaat ook uit naar de autosport. In 2013 vestigde Versnellingsbakservice René Walraven zich in Werkendam waar de activiteiten geheel in het teken staan van versnellingsbakken repareren en reviseren en van vervangen koppeling. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over hoe wij te werk gaan. Dit kan via ons contactformulier of door ons te bellen. Als u ons belt dan kunnen wij u nog sneller van dienst zijn!  

undefined

Afspraak maken