Koppeling kapot

Koppeling kapot?

Koppeling kapot? Is de koppeling van uw auto kapot of van uw kleine bedrijfswagen? Bent u op zoek naar een versnellingsbakservice waar u van op aan kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Versnellingsbakservice Rene Walraven in Werkendam. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. In de loop van de jaren hebben wij onze passie voor versnellingsbakken en koppelingen steeds verder uit kunnen breiden en wij kunnen u tegenwoordig goed van dienst zijn voor het onderzoeken, schoonmaken en repareren van een versnellingsbak inclusief koppeling. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw koppeling kapot is gegaan. Het is ook erg gevaarlijk om met een kapotte koppeling de weg op te gaan. Vertoont uw koppeling kuren of schakelt uw auto niet meer naar behoren? Neem dan direct contact met ons op. Wij geven u graag advies en plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. 

direct een afspraak maken

Koppeling kapot? Wij hanteren scherpe tarieven

Al sinds 2005 kunt bij ons terecht voor het reviseren van uw versnellingsbak en de onderdelen die daarbij horen. Onze passie is ontstaan in de autosport toen wij zelf onze auto's onderhielden. Vandaag de dag gaan wij ook voor particulieren en garagebedrijven aan de slag. Wij slaan de handen ineenn om uw auto weer als een zonnetje te laten lopen. Het onderzoeken en repareren van koppelingen doen wij tegen scherpe en eerlijke prijzen. Door onze efficiënte werkwijze zijn de kosten laag en zult u nooit te veel betalen voor onze service. Een koppeling kapot van uw auto is erg vervelend en wij doen er alles aan om uw auto zo snel mogelijk te repareren.  

afspraak versnellingsbak revisie

Maak direct een afspraak voor uw kapotte koppeling

Bent u op zoek naar een betrouwbare autogarage die graag aan de slag gaat om uw koppeling te onderzoeken? Onze experts gaan graag aan de slag om uw koppeling grondig te controleren. Wij gaan onderzoeken wat er met uw koppeling aan de hand is en afhankelijk van de uitkomst weten wij of een reparatie, revisie of het vervangen van de koppeling nodig is. Bij een reparatie of revisie demonteren wij uw versnellingsbak en/of koppeling waarna een grondige reiniging volgt. Na de wasbeurt worden alle onderdelen van de versnellingsbak en koppeling gecontroleerd en opgemeten. U kunt direct contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak. Daarnaast kunt u online uw gegevens invullen via het contactformulier van onze website. Zodra wij uw aanvraag binnen hebben voor koppeling kapot nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

undefined

Afspraak maken