Versnellingsbak Revisie

Versnellingsbak Revisie kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door de Versnellingsbakservice. Als specialist in handgeschakelde versnellingsbakken zullen we gepassioneerd met elke versnellingsbak te werken gaan. Altijd 12 maanden garantie op door ons geleverde producten en diensten.

direct een afspraak maken

Versnellingsbak Revisie; complete of deel revisie 

Wij zullen eerst grondig controleren wat er exact met uw versnellingsbak moet gebeuren. Het kan uiteindelijk gaan om een reparatie, een complete- of een deel revisie. In alle gevallen zal de versnellingsbak worden gedemonteerd waarna een grondige reiniging volgt. Na de wasbeurt worden alle onderdelen van de versnellingsbak gecontroleerd en opgemeten.

Kosten besparen bij versnellingsbak revisie 

Wanneer een complete versnellingsbak revisie niet noodzakelijk is, zullen wij een versnellingsbak deelrevisie uitvoeren al dan niet een reparatie van één of meerdere onderdelen in de versnellingsbak. Door deze aanpak kunnen wij voor u de kosten beperkt houden. Na de eerste controle kunnen wij u een betrouwbare prijsindicatie geven zodat u niet voor verassingen komt te staan.

afspraak versnellingsbak revisie

Versnellingsbak Revisie is ons specialisme 

Door jarenlange kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd zijn we in staat om voor elk versnellingsbak probleem een efficiënte aanpak te hanteren. Wij zijn gespecialiseerd in heel veel automerken en versnellingsbakken van auto’s die worden gebruikt in de autosport.

Bel ons gerust voor meer informatie

Complete of deel versnellingsbakrevisie laten uitvoeren of een reparatie aan uw versnellingsbak laten uitvoeren? Bel ons gerust of vul hier ons contactformulier in.

undefined

Afspraak maken

Versnellingsbak revisie nodig?

Heeft uw versnellingsbak revisie nodig? Werkt de versnellingsbak niet meer naar behoren en gaat het schakelen niet soepel maar met moeite? Hoort u geluiden tijdens het schakelen, bijvoorbeeld een snerpend geluid bij een handgeschakelde versnellingsbak en een trillend geluid bij een automaat, dan is de kans aanzienlijk dat uw versnellingsbak kapot is. Een revisie versnellingsbak is dan zeker aan de orde. Een revisie versnellingsbak laat u natuurlijk alleen uitvoeren door een bedrijf dat er verstand van heeft! We heten u van harte welkom bij René Walraven Versnellingsbakservice in Werkendam. Wij voeren uw versnellingsbak revisie vlot uit en rekenen zeer scherpe prijzen. Na een door ons uitgevoerde revisie versnellingsbak rijdt uw auto weer als een zonnetje! Blijft niet doortobben met uw versnellingsbak en maak snel een afspraak met René Walraven Versnellingsbakservice.

Specialist versnellingsbak revisie

Ons bedrijf bestaat al bijna 20 jaar. We zijn ontstaan vanuit onze passie: de autosport. In de autosport worden versnellingsbakken zelf gerepareerd, gereviseerd en aangepast. Vanuit het bedrijfsleven ontstond daar aandacht voor en zo werd René Walraven Versnellingsbakservice in februari 2005 opgericht. U begrijpt dat we ons met onze kennis en enorme ervaring inmiddels wel een echte specialist op het gebied van handgeschakelde versnellingsbakken van personenauto’s en lichte bedrijfswagens mogen noemen. We zetten ons graag in voor uw revisie versnellingsbak. Sinds 2021 werken we met twee medewerkers enthousiast en gepassioneerd aan versnellingsbak revisies. We voeren ongeveer 600 keer per jaar een versnellingsbak revisie uit. We verzorgen, indien gewenst, de in- en uitbouw en streven elke dag opnieuw naar 100% tevreden klanten.

Vlotte revisie versnellingsbak

Wat is een versnellingsbak? Een versnellingsbak wordt ook wel gangwissel genoemd. Een versnellingsbak vindt u in vrijwel alle motorvoertuigen. De versnellingsbak brengt het vermogen van de verbrandingsmotor op een efficiënte manier naar de wielen over. U schakelt telkens naar een bepaald toerengetal met behulp van de koppeling en de versnellingsbak. Werkt een van de twee niet naar behoren, dan wordt het rijden bemoeilijkt zo niet helemaal onmogelijk gemaakt. Daar wilt u snel vanaf natuurlijk en u wilt ook weer veilig kunnen rijden met uw auto. René Walraven Versnellingsbakservice garandeert een vlotte revisie versnellingsbak. Onze doorloop snelheid is hoog, zodat u slechts een korte stilstand heeft. Mede ook door onze ervaring en kennis stellen wij snel een diagnose vast. We staan erom bekend zeer oplossingsgericht te werken. Vanzelfsprekend vervangen en repareren wij alleen de onderdelen die dat behoeven. Op alle revisies, reparaties en geleverde producten ontvangt u van ons 12 maanden garantie.

Zeer scherpe tarieven versnellingsbak revisie

We noemden al even onze zeer scherpe, eerlijke tarieven voor de versnellingsbak revisie. Omdat wij gespecialiseerd zijn en ons uitsluitend met versnellingsbakken en koppelingen bezighouden, werken wij hoe wij het meest efficiënt kunnen werken. Die efficiëntie heeft een gunstig effect op de werktijd en dus de revisiekosten. U kunt bij ons alleen de versnellingsbak brengen te laten reviseren, maar u kunt ook uw complete auto bij ons afleveren. We verzorgen dan, zoals gezegd, ook de in- en uitbouw van de versnellingsbak. Naast kiezen voor deskundigheid is ook in financieel opzicht René Walraven Versnellingsbakservice de optimale keuze!

Versnellingsbak revisie voor alle merken

René Walraven Versnellingsbakservice voert een versnellingsbak revisie uit voor zowel particuliere als zakelijke klanten, zoals garagebedrijven. We werken aan alle automerken. Onze specialisaties zijn revisies en reparaties aan de versnellingsbakken van de Opel Vivaro, Renault Trafic en de Nissan Primastar en aan de Volkswagen Caddy en Transporter. Als uw koppeling slipt of het druklager is kapot, dan vervangen wij deze op een vakkundige manier. Omdat we nog altijd een grote passie hebben voor de autosport houden we ons daar nog altijd dagelijks mee bezig. Ook hier ligt onze specialisatie, voor alle auto's uit alle takken van de autosport.

Hoe werkt een versnellingsbak revisie?

Het beste kunt u contact met ons opnemen bij het haperen van uw versnellingsbak. We maken dan snel een afspraak om de juiste diagnose te stellen. U kunt hiervoor het contactformulier invullen dat op de website staat, wij nemen dan meteen contact met u op voor een afspraak. Natuurlijk kunt u ons ook even bellen. We bekijken als eerste welke revisie versnellingsbak noodzakelijk is. Een grondige controle is nodig om vast te stellen of een reparatie, een complete revisie of een deelrevisie nodig is. We demonteren dan de versnellingsbak en reinigen deze heel goed. Na deze reinigingsbeurt worden alle onderdelen van de versnellingsbak gecontroleerd en opgemeten. Vanzelfsprekend kunt u ervan uitgaan dat wanneer een deelrevisie voldoende is, wij geen complete revisie gaan uitvoeren. De deelrevisie bestaat dan uit een reparatie van een of meerdere onderdelen van de versnellingsbak. Het zal u niet verbazen dat de kosten door deze aanpak behoorlijk beperkt blijven. We geven u altijd een betrouwbare prijsindicatie na de eerste controle, zodat u weet waar u aan toe bent.

Koppeling vervangen

Bij René Walraven Versnellingsbakservice bent u ook op de goede plek om uw koppelingsplaat te laten vervangen. Wij zijn de vakmensen die u zoekt voor een dergelijke belangrijke vervanging in uw auto. U ontvangt op het vervangen van de koppelingsplaat 12 maanden garantie. Een koppelingsplaat bestaat uit een koppelingsplaat, een drukgroep en een druklager en deze moet altijd in zijn geheel vervangen worden. Twijfel over de koppelingsplaat? Bel ons!