Koppelingsplaat vervangen

Koppelingsplaat vervangen? Het vervangen van uw koppelingsplaat moet door echte vakmensen worden uitgevoerd. Daarvoor bent u bij de Versnellingsbakservice aan het juiste adres!

direct een afspraak maken

Koppelingsplaat vervangen? 12 maanden garantie

De koppeling is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Laat uw koppelingsplaat dus ten alle tijden vervangen door een erkend specialist. Bij de Versnellingsbakservice werken we met passie, vakmanschap , jarenlange ervaring en krijgt u altijd 12 maanden garantie op uw vervangen koppelingsplaat.

Complete vervanging koppelingsplaat

De koppeling bestaat uit een aantal onderdelen; de koppelingsplaat, een drukgroep en een druklager. Omdat deze delen op elkaar insluiten en om een optimale werking van de koppeling te garanderen moet de koppeling altijd in zijn geheel vervangen worden. Hoeveel tijd de totale vervanging van uw koppelingsplaat in beslag neemt hangt van het merk en model.

koppelingsplaat laten vervangen

Wanneer koppelingsplaat vervangen?

Wanneer merk je dat jouw koppelingsplaat aan vervanging toe is? De koppeling slijt door gebruik. Je merkt dit goed wanneer je snel op trekt of wanneer jouw auto zwaar is beladen. Daarnaast zal het motortoerental fors oplopen ten opzichte van de snelheid van de auto, Als de koppeling slijt zullen ook andere onderdelen hier gaan lijden wat zich resulteert in extra onderhoud.

koppelingsplaat laten controleren

Bel ons gerust voor meer informatie

Uw koppelingsplaat laten vervangen of laten controleren? Bel ons gerust of vul hier ons contactformulier in.

Vakkundig uw koppelingsplaat vervangen

Bent u op zoek naar een revisie-specialisten die een koppelingsplaat vervangen kan? Bent u op zoek naar een garage die met u meedenkt en binnen zeer korte tijd voor u aan de slag kan gaan? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Versnellingsbakservice René Walraven. Wij zijn gevestigd in Werkendam en heten u van harte welkom aan de Vierlinghstraat 10B. Door onze jarenlange ervaring en passie voor de autosport weten wij als geen ander hoe een koppelingsplaat vervangen moet worden. Wij werken met een team van specialisten die graag de handen uit de mouwen steken om uw auto als een zonnetje te laten lopen. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een koppelingsplaat vervangen afspraak maakt en dat u daar vragen over heeft. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en de diensten die wij aanbieden. Voor de revisie van uw versnellingsbak en voor een koppelingsplaat vervangen bent u bij Versnellingsbakservice René Walraven aan het juiste adres.

Koppelingsplaat vervangen door Versnellingsbakservice René Walraven

Sinds 2005 kunt u bij ons terecht voor het onderzoeken en repareren van een versnellingsbak en voor het onderzoeken en reviseren van de koppeling van uw auto. Vertoont uw auto kuren of maakt de koppeling van uw auto een raar geluid? Wij raden u aan om dan direct contact met ons op te nemen. Versnellingsbakservice René Walraven is een servicebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen. Een versnellingsbak of koppelingsplaat reviseren kan zowel voor particulieren als voor garagebedrijven. De Opel Vivaro, Renault Trafic en de Nissan Primastar versnellingsbak revisie of reparatie behoren tot de specialisatie van onze versnellingsbakservice. Na een gedegen en professioneel onderzoek kunnen wij u meer vertellen over de kosten en de mogelijkheden voor het de reparatie van de koppelingsplaat. 

Meer weten over een koppelingsplaat vervangen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het vervangen van de koppelingsplaat van uw auto? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Door de jarenlange kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd zijn we in staat om uw koppelingsplaat keurig te vervangen. Door onze efficiënte werkwijze zijn de kosten van het vervangen van de koppeling laag. Na de eerste controle kunnen wij u een betrouwbare prijsindicatie geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.