Koppelingsplaat vervangen

Koppelingsplaat vervangen? Het vervangen van uw koppelingsplaat moet door echte vakmensen worden uitgevoerd. Daarvoor bent u bij de Versnellingsbakservice aan het juiste adres!

direct een afspraak maken

Koppelingsplaat vervangen? 12 maanden garantie

De koppeling is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Laat uw koppelingsplaat dus ten alle tijden vervangen door een erkend specialist. Bij de Versnellingsbakservice werken we met passie, vakmanschap , jarenlange ervaring en krijgt u altijd 12 maanden garantie op uw vervangen koppelingsplaat.

Complete vervanging koppelingsplaat

De koppeling bestaat uit een aantal onderdelen; de koppelingsplaat, een drukgroep en een druklager. Omdat deze delen op elkaar insluiten en om een optimale werking van de koppeling te garanderen moet de koppeling altijd in zijn geheel vervangen worden. Hoeveel tijd de totale vervanging van uw koppelingsplaat in beslag neemt hangt van het merk en model.

koppelingsplaat laten vervangen

Wanneer koppelingsplaat vervangen?

Wanneer merk je dat jouw koppelingsplaat aan vervanging toe is? De koppeling slijt door gebruik. Je merkt dit goed wanneer je snel op trekt of wanneer jouw auto zwaar is beladen. Daarnaast zal het motortoerental fors oplopen ten opzichte van de snelheid van de auto, Als de koppeling slijt zullen ook andere onderdelen hier gaan lijden wat zich resulteert in extra onderhoud.

koppelingsplaat laten controleren

Bel ons gerust voor meer informatie

Uw koppelingsplaat laten vervangen of laten controleren? Bel ons gerust of vul hier ons contactformulier in.