Koppelingscilinder

Koppelingscilinder reparatie of vervangen?

Heeft u problemen met uw koppelingscilinder? Functioneert de koppeling niet meer zoals het hoort? Kunt u niet meer snel optrekken of merkt u dat er geen druk meer zit op het koppelingspedaal? Voor een juiste diagnose bent u bij Versnellingsbakservice René Walraven aan het juiste adres. De koppeling is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto, dus is het verstandig om er een specialist naar te laten kijken. De vakmensen van versnellingsbakservice René Walraven kunnen u precies vertellen wat er aan de hand is. Het kan zijn de koppelingscilinder vervangen moet worden of de koppelingsplaat. De koppeling bestaat uit diverse onderdelen en omdat deze op elkaar insluiten moet eigenlijk altijd de koppeling in zijn geheel vervangen worden. Alleen dan kunnen wij een optimale werking garanderen. Wij werken met passie en vakmanschap. Door onze jarenlange ervaring en de kennis die we daardoor hebben opgebouwd zijn wij in staat om uw koppeling deskundig te vervangen. Wij zijn een versnellingsbakservice bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen, inclusief de koppelingscilinder.

direct een afspraak maken

De Koppelingscilinder specialist

Op zoek naar een specialist voor uw koppelingscilinder? Wij vervangen uw koppeling of koppelingscilinder tegen scherpe en eerlijke prijzen. Door onze efficiënte werkwijze zijn de kosten van het vervangen van de koppeling laag. Wij gaan met elke vervanging van een koppeling gepassioneerd aan de slag. Het maakt niet uit van welk merk uw auto is. U kunt uw de vervanging van de koppeling met een gerust hart uit laten voeren door Versnellingsbakservice René Walraven. Wij werken snel en zijn deskundig, zo houden wij de kosten beperkt voor u. Na de eerste controle kunnen wij u een betrouwbare prijsindicatie geven zodat u weet waar u aan toe bent en achteraf niet met onverwacht hoge kosten wordt geconfronteerd. Op al onze geleverde producten en diensten krijgt u altijd 12 maanden garantie.

afspraak versnellingsbak revisie

Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw koppelingscilinder!

Ons bedrijf heeft zijn oorsprong in de autosport waar alle reparaties zelf moesten worden uitgevoerd. Onze passie gaat ook nog steeds uit naar de autosport. René Walraven begon zijn bedrijf in 2005 en verhuisde in 2013 naar Werkendam waar de werkzaamheden geheel in het teken kwam te staan van het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen. Wij zijn specialist in versnellingsbakken en koppelingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie als u problemen heeft met uw versnellingsbak of koppeling. Na een eerste controle kunnen wij een goede diagnose stellen en u een betrouwbare prijsindicatie geven. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag!

undefined

Afspraak maken