Kapotte versnellingsbak

Kapotte versnellingsbak vervangen of repareren?

Heeft u een kapotte versnellingsbak? Niets is zo vervelend als een kapotte versnellingsbak, want daar valt niet echt meer mee te rijden. De juiste plek voor een deskundige reparatie van uw kapotte versnellingsbak is René Walraven Versnellingsbakservice. Al sinds 2005 zijn wij gevestigd in Werkendam, met als dagelijkse werkzaamheden de reparaties en revisies van kapotte versnellingsbakken. Wij zijn de specialist waar iedereen met een handgeschakelde personenauto of lichtgewicht bedrijfswagen meteen naartoe komt met een kapotte versnellingsbak, omdat men weet dat we ervaren, deskundig en betrouwbaar zijn. Bovendien hanteren wij zeer scherpe tarieven. Zowel zakelijke klanten als garagebedrijven als particulieren zijn bij ons van harte welkom. Zit niet langer met een kapotte versnellingsbak in uw maag, wij helpen u weer snel en veilig op weg!

direct een afspraak maken

Transparantie in kosten kapotte versnellingsbak

Een van de sleutelprincipes bij René Walraven Versnellingsbakservice is transparantie. Voordat we aan een reparatie kapotte versnellingsbak beginnen, voeren we een grondige inspectie uit om de exacte aard van het probleem te identificeren. Deze transparante aanpak zorgt ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de diagnose en de geschatte kosten voordat de reparaties aanvangen, waardoor u de regie behoudt over het reparatieproces. Een ander onderscheidend voordeel is onze focus op preventief onderhoud. Naast het effectief oplossen van bestaande problemen, adviseren we klanten over het belang van regelmatig onderhoud en het tijdig vervangen van transmissieolie. Dit proactieve aspect van onze dienstverlening draagt bij aan het voorkomen van toekomstige complicaties en verlengt de levensduur van uw versnellingsbak.

afspraak versnellingsbak revisie

Efficiëntie bij reparatie kapotte versnellingsbak

Onze passie voor versnellingsbakken stamt uit de autosport. Wij zijn autosportliefhebbers en repareerden en reviseerden jarenlang allerlei automerken. Omdat we zo succesvol waren, leidde dat tot de oprichting van ons bedrijf. Inmiddels is René Walraven Versnellingsbakservice een begrip in de autowereld. Wij repareren en reviseren alle automerken. Onze specialisaties liggen bij de merken Opel Vivaro, Renault Trafic, Nissan Primastar, Volkswagen Caddy en Transporter. Om u een beeld te geven: wij voeren jaarlijks 600 revisies uit. We streven elke dag weer naar 100% tevreden klanten.

Door onze ervaring kunnen we zeer oplossingsgericht en efficiënt werken. Dat houdt in dat we enorme tijdwinst boeken ten opzichte van andere reparateurs, die de kapotte versnellingsbak zien als een onderdeel van veel andere werkzaamheden. Die tijdwinst uit zich doordat de arbeidskosten voor u natuurlijk een stuk lager uitvallen. Op reparaties en revisies aan een kapotte versnellingsbak geven wij u 12 maanden garantie, net als op de gebruikte onderdelen. Overigens kunt u ook bij René Walraven Versnellingsbakservice terecht voor het vervangen van uw koppelingsplaat.

Werkwijze bij kapotte versnellingsbak

Als eerste voeren we een grondige inspectie aan uw kapotte versnellingsbak uit. Wij stellen dan meteen vast of we een volledige of een deelreparatie gaan uitvoeren, waarmee we kosten besparen. Op dat moment geven we u ook een prijsindicatie, waar we niet ver vanaf zullen wijken. U weet dus precies waar u aan toe bent. Daarna demonteren wij de kapotte versnellingsbak en volgt een goede reiniging. Daarna controleren we en meten we alles op.

Maak vandaag nog via het contact met ons voor een afspraak om uw kapotte versnellingsbak te laten repareren. Wij nemen snel contact met u op. De snelste manier is ons even bellen. U kunt de kapotte versnellingsbak naar ons toebrengen, maar u kunt ons ook de uit- en inbouw laten verzorgen.

undefined

Afspraak maken