Koppeling Vivaro

Heeft u problemen met uw koppeling Vivaro?

Rijdt u een Opel Vivaro en heeft u problemen met de koppeling Vivaro? Merkt u dat er iets niet klopt als u snel optrekt of wanneer uw auto zwaar beladen is? Loopt het motortoerental fors op ten opzichte van de snelheid? Dan is het verstandig om uw koppeling Vivaro zo snel mogelijk na te laten kijken door een specialist. Bij Versnellingsbakservice René Walraven uit Werkendam bent u daarvoor aan het juiste adres. Het vervangen van de koppelingsplaat moet namelijk door echte vakmensen worden uitgevoerd. De koppeling is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Laat deze dus altijd vervangen door een specialist. Bij Versnellingsbakservice René Walraven werken we met passie en vakmanschap. Door de jarenlange kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd zijn we in staat om uw koppeling deskundig te vervangen. De koppeling bestaat uit een aantal onderdelen: de koppelingsplaat, een drukgroep en een druklager. Omdat deze delen op elkaar insluiten en om een optimale werking van de koppeling Vivaro te garanderen moet de koppeling altijd in zijn geheel vervangen worden. Wij zijn een servicebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen.

direct een afspraak maken

Koppeling Vivaro vervangen tegen scherpe tarieven

Heeft u proberen met uw koppeling Vivaro? Laat ons uw koppeling Vivaro vervangen tegen scherpe en eerlijke prijzen. Door onze efficiënte werkwijze zijn de kosten van het vervangen van de koppeling laag. Als specialist in het repareren en reviseren van handgeschakelde versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen gaan we met elke versnellingsbak en koppeling gepassioneerd aan de slag. U kunt de vervanging van de koppeling met een gerust hart uit laten voeren door Versnellingsbakservice René Walraven. Door onze deskundige en efficiënte aanpak kunnen wij voor u de kosten beperkt houden. Na de eerste controle kunnen wij u een betrouwbare prijsindicatie geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op alle geleverde producten en diensten krijgt u altijd 12 maanden garantie.

afspraak versnellingsbak revisie

Bel ons voor meer informatie

Versnellingsbakservicebedrijf René Walraven bestaat al sinds 2005. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de autosport waar alle reparaties zelf moesten worden uitgevoerde. Onze passie gaat dan ook uit naar de autosport. In 2013 vestigde Versnellingsbakservice René Walraven zich in Werkendam waar de activiteiten geheel in het teken staan van het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier of door ons te bellen. Als u ons belt dan kunnen wij u no sneller van dienst zijn!

undefined

Afspraak maken