Versnellingsbak kapot

Versnellingsbak kapot?

Is uw versnellingsbak kapot of hoort u rare geluiden als u uw auto doorschakelt? Wij raden u aan om dan direct contact op te nemen met dé versnellingsbakspecialist van de gemeente Altena: René Walraven Versnellingsbakservice. Wij zijn gevestigd in Werkendam en goed te bereiken voor al onze klanten. Wij begrijpen als geen ander dat als uw versnellingsbak kapot is of niet meer werkt zoals het zou moeten zijn dat u dit graag wilt laten onderzoeken. Bij René Walraven Versnellingsbakservice bent u aan het juiste adres de juiste kennis en vaardigheden. Door onze passie voor de autosport weten wij als geen ander hoe wij uw versnellingsbak moeten onderzoeken en indien nodig, moeten repareren. Wij werken met een gedreven team dat graag de handen uit de mouwen steekt voor uw versnellingsbak. Is uw versnellingsbak kapot en bent u op zoek naar een specialist? Neem een kijkje op deze website en plan direct een afspraak met ons in. De experts van René Walraven Versnellingsbakservice plannen gaan graag voor u aan de slag om uw auto op professionele wijze kunnen onderzoeken en repareren.

direct een afspraak maken

Wij reviseren uw versnellingsbak kapot tegen scherpe tarieven

Is uw versnellingsbak kapot? Bij Versnellingsbakservice René Walraven kunt u terecht voor het reviseren en/of repareren van uw versnellingsbak. Onze specialismen zijn handgeschakelde versnellingsbakken van personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het onderzoeken en repareren van verschillende versnellingsbakken. Het is erg vervelend als uw auto niet meer naar behoren werkt en uw versnellingsbak kapot is. Het is van groot belang dat u op korte termijn een afspraak inplant bij een expert als uw versnellingsbak kuren vertoont. Het is onverantwoord om de weg op te gaan als u niet meer goed kunt schakelen. Versnellingsbakservice René Walraven is de specialist op het gebied van versnellingsbakken en wij repareren graat uw versnellingsbak.  

afspraak versnellingsbak revisie

Is uw versnellingsbak kapot? Bel ons!

Voordat wij aan de slag gaan met uw versnellingsbak kijken wij welke onderdelen er vervangen moeten worden. Aan de hand van onze bevindingen bespreken met u de mogelijkheden. Op deze manier komt u achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Het kan zijn dat er na onderzoek geen complete revisie nodig is. Wij repareren alleen de kapotte onderdelen zodat u alleen betaalt voor de reparatie. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden. Wij hanteren scherpe tarieven en op de werkzaamheden die wij uitvoeren krijgt u altijd 12 maanden garantie. Als u zoek naar een specialist als uw versnellingsbak kapot is bent u in Werkendam aan het juiste adres.

undefined

Afspraak maken