Versnellingsbak kapot

Versnellingsbak kapot?

Heeft u het vermoeden dat uw versnellingsbak kapot is? Hoort u een vreemd geluid of schakelt uw auto niet meer lekker? Bent u op zoek naar een garage waar u van op aan kunt en die een onderzoek, revisie en een reparatie uit kan voeren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Versnellingsbakservice René Walraven. Versnellingsbakservice René Walraven is gevestigd in Werkendam en is gemakkelijk te bereiken voor al onze klanten. Onze passie voor de autosport is ontstaan in onze jongere jaren waardoor wij onze eigen versnellingsbakken reviseren. Vandaag de dag zijn wij niet alleen toegankelijk voor zakelijke klanten uit de autosport maar zijn ook particuliere klanten bij ons van harte welkom. Ons team heeft jarenlange ervaring met het onderzoeken, reinigen en repareren van de versnellingsbak van diverse auto's. Onze specialismen zijn handgeschakelde versnellingsbakken van personenauto's en lichte bedrijfswagens. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als uw versnellingsbak kapot is? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast staan wij u graag te woord en kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten die van toepassing zijn bij een versnellingsbak kapot.

direct een afspraak maken

Versnellingsbak kapot? Laat snel uw versnellingsbak maken tegen scherpe tarieven

Wij begrijpen dat het erg vervelend is als uw auto kuren vertoont. Zeker als de versnellingsbak van uw auto niet naar behoren werkt is het gevaarlijk om de weg op te gaan. Bij Versnellingsbakservice René Walraven beschikken wij over jarenlange ervaring met het onderzoeken, reviseren en repareren van diverse auto's. Tijdens een onderzoek bekijken wij nauwkeurig waar de problemen zitten. Als wij de versnellingsbak uit elkaar halen maken wij alle onderdelen schoon en kunnen wij precies zien weer te kink in de kabel zit. Tijdens het onderzoeken en het schoonmaken kunnen wij direct zien welke onderdelen wij kunnen repareren en wat de mogelijke kosten daarvoor zijn. Komen wij erachter dat een deelrevisie ook voldoende is? Dan voeren wij die dan ook zeker uit. Hierdoor bespaart u op de kosten en wordt u goed geholpen. Een reparatie of revisie van de Opel Vivaro, Renault Trafic, Nissan Primastar, de Volkswagen Caddy en de Transporter behoren tot onze specialisaties maar ook voor andere automerken bent u bij ons van harte welkom.

afspraak versnellingsbak revisie

Is uw versnellingsbak kapot? Bel ons!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als uw versnellingsbak kapot is. U kunt telefonisch een afspraak bij ons inplannen maar u kunt ook uw gegevens online achterlaten. 

undefined

Afspraak maken