Reparatie koppelingsplaat

Reparatie koppelingsplaat nodig?

Reparatie koppelingsplaat nodig? Heeft u problemen met uw koppeling? Merkt u dat er iets niet klopt als u snel optrekt of wanneer uw auto zwaar beladen is? Loopt het motortoerental fors op ten opzichte van de snelheid? Dan is het verstandig om uw auto zo snel mogelijk na te laten kijken door een specialist. Bij Versnellingsbakservice René Walraven uit Werkendam bent u daarvoor aan het juiste adres. Een reparatie koppelingsplaat is vaak een dure reparatie zodat het meestal verstandiger is om de koppelingsplaat te vervangen. Wij geven u hierover een eerlijk advies. Het vervangen van de koppelingsplaat moet door echte vakmensen worden uitgevoerd. De koppeling is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Laat de reparatie koppelingsplaat of de vervanging van de koppelingsplaat dus altijd uitvoeren door een erkend specialist. Bij Versnellingsbakservice René Walraven werken we met passie en vakmanschap. Door de jarenlange kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd zijn we in staat om uw koppelingsplaat keurig te repareren of te vervangen. De koppeling bestaat uit een aantal onderdelen: de koppelingsplaat, een drukgroep en een druklager. Omdat deze delen op elkaar insluiten en om een optimale werking van de koppeling te garanderen moet de koppeling altijd in zijn geheel vervangen worden. Hoeveel tijd de reparatie koppelingsplaat of vervanging in beslag neemt hangt af van het merk en model. Wij zijn een servicebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen.

direct een afspraak maken

Reparatie koppelingsplaat tegen scherpe tarieven

Wij doen de reparatie koppelingsplaat of vervanging van de koppelingsplaat tegen scherpe en eerlijke prijzen. Door onze efficiënte werkwijze zijn de kosten van onze werkzaamheden laag. Als specialist in het repareren en reviseren van handgeschakelde versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen gaan we met elke versnellingsbak en koppeling gepassioneerd aan de slag. U kunt de reparatie koppelingsplaat of vervanging van de koppelingsplaat met een gerust hart uit laten voeren door Versnellingsbakservicebedrijf René Walraven. Door onze deskundige en efficiënte aanpak kunnen wij voor u de kosten beperkt houden. Op alle geleverde producten en diensten krijgt u altijd 12 maanden garantie.

afspraak versnellingsbak revisie

Bel ons voor meer informatie over reparatie koppelingsplaat

Versnellingsbakservice René Walraven bestaat al sinds 2005. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de autosport waar alle reparaties zelf moesten worden uitgevoerd. In 2013 vestigde Versnellingsbakservice René Walraven zich in Werkendam waar de activiteiten geheel in het teken staan van het repareren en reviseren van versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via ons contactformulier of door ons te bellen. Als u ons belt dan kunnen wij u nog sneller van dienst zijn!

undefined

Afspraak maken