Koppelingsplaat kapot

Koppelingsplaat kapot: de koppelingsplaat specialist

Is uw koppelingsplaat kapot? Heeft u het vermoeden dat de koppelingsplaat kapot is van uw auto? Neem dan direct contact met ons op. Versnellingsbakservice René Walraven heeft jarenlange ervaring met het reviseren en repareren van versnellingsbakken en koppelingsplaten. Wij zijn gevestigd in Werkendam en bieden u graag onze jarenlange ervaring aan als het gaat om het onderzoeken, schoonmaken en repareren van onder andere koppelingsplaten. Door de jarenlange kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd zijn we in staat om elk probleem met de versnellingsbak en koppelingsplaat efficiënt aan te pakken. Een koppelingsplaat revisie kan uitgevoerd worden voor zowel particulieren als voor garagebedrijven. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en welke stappen wij ondernemen voordat wij aan de slag gaan met de reparatie van de koppelingsplaat van uw auto? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze diensten en plan direct een afspraak bij ons in. Is de koppelingsplaat kapot van uw auto? Dan zien wij uw aanvraag graag tegemoet. 

direct een afspraak maken

Koppelingsplaat kapot? Geen enkel probleem!

Versnellingsbakservice René Walraven bestaat al sinds 2005. Ons bedrijf is gestart in de autosport en wij zijn stap voor stap ook voor particulieren aan de slag gegaan. Omdat wij zelf de versnellingsbakken en koppelingsplaten hebben gerepareerd, gereviseerd en aangepast weten wij als geen ander wat wij vandaag de dag voor u kunnen betekenen. Onze specialismen zijn handgeschakelde versnellingsbakken van personenauto's en lichte bedrijfswagens. Reparatie of revisie van de Opel Vivaro, Renault Trafic, de Nissan Primastar en de Volkwagen Caddy en Transporter behoren tot onze specialisatie. Voordat wij aan de slag gaan met de reparatie voeren wij eerst een gedegen onderzoek uit. Wij maken de koppelingsplaat open en reinigen de materialen. Wanneer een complete revisie niet noodzakelijk is, zullen wij een deelrevisie uitvoeren of een reparatie doen van één of meerdere onderdelen in de versnellingsbak of aan de koppelingsplaat. Door deze aanpak kunnen wij voor u de kosten beperkt houden. Hierdoor kunnen wij een betaalbare prijs aanbieden voor de reparatie van een kapotte koppelingsplaat. Op alle geleverde producten en diensten krijgt u bij ons altijd 12 maanden garantie.

koppelingsplaat laten vervangen

Meer weten over koppelingsplaat kapot?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de reparatie van de koppelingsplaat van uw auto als de koppelingsplaat kapot is? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. 

koppelingsplaat laten controleren