Gereviseerde versnellingsbak

Gereviseerde versnellingsbak nodig?

Hapert uw versnellingsbak? Rijdt u een handgeschakelde personenauto of een lichte bedrijfswagen en maakt uw versnellingsbak een raar, snerpend geluid? Tijd voor een revisie! De beste gereviseerde versnellingsbak krijgt u bij René Walraven Versnellingsbakservice. Al bijna 20 jaar zorgen wij voor een perfect gereviseerde versnellingsbak, waarmee u weer soepel kunt schakelen en bovendien goed en veilig kunt rijden. Onze passie voor de optimaal gereviseerde versnellingsbak vindt zijn oorsprong in onze passie, de autosport. Bij deze sport is het gebruikelijk om zelf versnellingsbakken te reviseren en repareren. Omdat we daar succesvol in waren, leidde dat tot de oprichting van ons bedrijf in februari 2005. Inmiddels mogen wij ons specialist noemen op het gebied van de gereviseerde versnellingsbak en/of de reparatie ervan. U kunt overigens voor vervanging van uw koppelingsplaat ook bij ons terecht. René Walraven Versnellingsbakservice helpt u vlot, zodat u niet lang last heeft van stilstand.

direct een afspraak maken

Gereviseerde versnellingsbak tegen een scherp tarief

Mocht u na bovenstaande bang zijn dat u bij een specialist wel duur uit zult zijn voor een gereviseerde versnellingsbak, dan leggen we u graag uit dat juist het tegenovergestelde het geval is! Met twee ervaren medewerkers zijn wij dagelijks bezig met het reviseren van versnellingsbakken. Doordat we precies weten wat we doen werken we zeer efficiënt en boeken we enorme tijdwinst. Die tijdwinst vertaalt zich in lagere kosten! En om te beginnen hanteren we sowieso zeer scherpe tarieven. U bent dus feitelijk op financieel en deskundig vlak veel beter uit! Om u een idee te geven: wij reviseren per jaar zo'n 600 versnellingsbakken. Bij René Walraven Versnellingsbakservice krijgt u 12 maanden garantie op een revisie, reparatie en op de geleverde producten.

afspraak versnellingsbak revisie

Meer weten over een gereviseerde versnellingsbak?

Het zal u niet verbazen dat wij zorgvuldig te werk gaan. U kunt uw versnellingsbak brengen naar ons bedrijf, maar u kunt ook met de auto komen, dan verzorgen wij de uit- en inbouw van de versnellingsbak. We beginnen met een grondige controle om te zien of een gehele of gedeeltelijke revisie aan de orde is, of een reparatie. We geven u dan meteen een betrouwbare prijsindicatie. Hierna demonteren we de versnellingsbak en gaan we alles goed reinigen. We controleren alle onderdelen en meten ze op. Daarna maken we de versnellingsbak weer helemaal geschikt om mee te gaan rijden.

Kortom, heeft u last van een niet soepel schakelende versnellingsbak, maak dan meteen een afspraak met René Walraven Versnellingsbakservice. U vult eenvoudig het contactformulier in op onze website en wij plannen u dan zo spoedig mogelijk in voor een afspraak. Even bellen kan natuurlijk ook. Ons bedrijf is gevestigd in Werkendam, waar we gemakkelijk te bereiken zijn.

undefined

Afspraak maken