Gereviseerde versnellingsbak

Gereviseerde versnellingsbak nodig?

Bent u op zoek naar een auto garage waar men u kan helpen met een gereviseerde versnellingsbak? Bent u op zoek naar een specialist die binnen korte tijd de versnellingsbak van uw auto kan onderzoeken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Versnellingsbakservice René Walraven. Door onze jarenlange ervaring en passie voor de autosport kunnen wij u vandaag de dag goed van dienst zijn. Al sinds 2005 zijn wij bezig met het onderzoeken, reinigen en repareren van verschillende versnellingsbakken in de autosport. Tegenwoordig bent u bij ons van harte welkom in onze werkplaats in Werkendam. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u graag uw auto wilt laten onderzoeken als uw auto rare geluiden maakt tijdens het schakelen of niet meer goed schakelt. Onze specialisten plannen graag een afspraak met u in. Een gereviseerde versnellingsbak nakijken laat u over aan de specialisten van Versnellingsbakservice René Walraven. 

direct een afspraak maken

Gereviseerde versnellingsbak tegen een scherp tarief

Versnellingsbakservice René Walraven is gespecialiseerd in het onderzoeken en vervangen van allerlei soorten versnellingsbakken van verschillende auto merken. De Opel Vivaro, Renault Trafic en de Nissan Primastar versnellingsbak revisie of reparatie behoren tot de specialisatie van onze versnellingsbakservice. Een versnellingsbak revisie kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door één van onze specialisten. Sinds 2021 werken wij met twee man graag aan uw auto en doen wij er alles aan om uw versnellingsbak weer als een zonnetje te laten schakelen. Nadat u een afspraak bij ons heeft ingepland zien wij u graag in onze werkplaats in Werkendam. Tijdens het onderzoeken van de versnellingsbak van uw auto kijken wij of er defecten zijn. Daarnaast maken wij de versnellingsbak helemaal schoon en repareren wij de benodigde schade. Tijdens een onderzoek en de reiniging van verschillende onderdelen kunnen wij tot de conclusie komen dat wij aan een halve revisie voldoende hebben om uw versnellingsbak weer te repareren. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en betaalt u nooit te veel voor onze werkzaamheden. Op alle werkzaamheden die wij uitvoeren geven wij 12 maanden garantie. 

afspraak versnellingsbak revisie

Bel ons voor meer informatie over een gereviseerde versnellingsbak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het reviseren van uw versnellingsbak? Bent u benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. In de loop van de jaren hebben wij onze passie en expertises steeds verder uit kunnen breiden en wij bieden u graag onze diensten aan.

undefined

Afspraak maken